Nasıl başvurabilirim?
Başvuruların açık olduğu CaseCampus dönemlerine başvurunu, ilk aşamada web sitesinde Başvuru Menüsü altında yer alan başvuru formunu doldurarak gerçekleştirebilirsin. Başvurun olumlu ilerliyorsa diğer aşamalarla ilgili bilgiler e-postana düşer.
Ne zaman başvurabilirim?
CaseCampus yeni dönemleri için başvurunu sosyal medya hesaplarından duyurduğumuz tarihler arasında sitemizden yapabilirsin.
CaseCampus 2020 Online Bootcamp başvuruları 24 Nisan – 18 Mayıs Tarihleri arasında yapılabilir.
Başvuru durumumu nasıl öğrenebilirim?
Başvurunun ilk aşaması olan online başvurunu tamamladığında başvuru formunda belirttiğin e-mail adresine “Başvurunuz Alındı” teyidini görürsün.
1. Aşama başvuruları olumlu bulunan adaylara, telefon görüşmesi için ulaşılır.
1. Aşamayı geçemeyen başvurulara ise bilgilendirici bir e-posta gönderilir.
Programa katılım ücretli midir?
Akbank ana sponsorluğunda gerçekleşen CaseCampus Programı tamamen ücretsizdir.
* Program, yalnızca kabul alan Fellow’lara açıktır ve tamamen ücretsizdir. Bunun dışında ücretli katılım imkanı henüz sunulmamaktadır.
Ne kadar vakit ayırmam gerekecek?
CaseCampus Bootcamp Live, 6-9 Haziran 2020 tarihlerinde online ortamda dört gün boyunca sürecek içeriklerle gerçekleşecektir.
Katılım belgesi verilecek mi?
Programın tamamına katılan tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir.
Program herhangi bir üniversiteden bağımsız, gönüllü katılımlı ve tamamen ücretsiz bir program olduğu için katılımcının başarısı not sistemi yerine aktif katılım oranı ile belirlenecektir. Katılım Belgesi dört günün tamamına katılan katılımcılara verilecektir.
Staj, mentörlük ve iş geliştirme fırsatları sağlanacak mı?
Katılım Belgesi alan tüm katılımcılar ayrıca e-posta ve Facebook kapalı gruplarında yayınlanacak startup staj ve iş fırsatlarına erişime sahip olacaktır.
CaseCampus programı kapsamında start-up ekosistemindeki melek yatırımcı ve VC ağları, kuluçka merkezleri, start-up’lar ve Akbank tarafından belirlenen staj pozisyonlarına öncelikli başvuru yapma imkanı yaratılmaktadır. Staj döneminde değerlendirme, ücretlendirme politikası ve süresi adayla kurum arasında netleştirilir.
StartUpCampus Programı Katılım Önceliği: CaseCampus Programı’nı tamamlayan mezunlar arasından kendi girişimini kurmuş ya da MVP’sini pazara sunmuş olanlar, girişimlerini geliştirmek için 10 hafta süren ve mentörlük ve eğitim/atölye içeriklerinden oluşan “StartUpCampus Programı”nın öncelikli adayları haline gelirler
Programın ardından CaseCampus mezunları ile iletişim nasıl devam edecek?
CaseCampus mezunları program mezunları için oluşturulan programın doğal üyesi haline gelerek uzun soluklu bir dostluk ve dayanışma ağının parçası haline geliyor.
Mezunlar Endeavor Türkiye ve paydaşlarının ortaklığında düzenlenen girişimcilikle ilgili pek çok etkinlik ve eğitime öncelikli katılım hakkı elde ediyor ve birlikte yeni projeler üretiyor.
Mezunlar, Facebook, Linked-in ve Twitter gibi birden fazla sosyal mecrada faaliyetlerini sürdürüyor. Facebook’ta yalnızca o dönemin mezunlarına yönelik oluşturulan kapalı gruplarla katılımcılar arası ve katılımcılarla ekosistem arası iletişim sürdürülüyor. Bununla birlikte CaseCampus Twitter herkese açık bir sosyal medya mecrası olarak mezunlar, gelecek dönemlerin potansiyel katılımcıları ve ekosistemle ilgili herkese açık bir iletişim aracı olarak kullanılıyor.